• Lucy

Zoete aardappel- linzen burgers

Veggie Friday! Een nieuwe rubriek op de website, vanaf vandaag ga ik iedere vrijdag een recept voor een vegetarische vleesvervanger delen die je helemaal zelf kunt maken! Van heel eenvoudig tot net iets ingewikkelder, allemaal gezond, voedzaam en boordevol groenten. Precies zoals ik het liefste mijn maaltijden samenstel!


Waarom vleesvervangers zelf maken?

In de supermarktschappen vind je tegenwoordig een groot assortiment aan vleesvervangers. Er is meer dan genoeg keuze dus waarom zou je dan toch zelf aan de slag gaan? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: zelf maken is niet alleen gezonder omdat je zelf in de hand hebt welke ingrediënten je gebruikt, het is ook nog eens lekkerder en ontzettend leuk om te gaan ervaren wat er wel niet mogelijk is met peulvruchten en groenten.


We trappen af met deze zoete aardappel- linzen burger die je als ouderwets AVG’tje kunt serveren, maar ook net als ik kunt eten met een portie quinoa en spruitjes uit de oven. Of serveer op een broodje met al je favoriete toppings.




Aan de slag met de zoete aardappel- linzen burgers? Het is niet ingewikkeld!





0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven