• Lucy

Weet wat je eet! Een vegetarisch & eiwitrijk weekmenu!

Weet jij welke voedingsstoffen in jouw eetpatroon ontbreken of juist ten overvloede aanwezig zijn? Ik vind dat zelf nogal een uitdaging! Ik weet heel goed dat vegetariërs en veganisten iets meer eiwitten nodig hebben omdat plantaardige eiwitten minder goed worden opgenomen door het lichaam, maar.. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt?De balans tussen aanvoelen welke voeding jouw lichaam nodig heeft en de kennis over de voedingsstoffen en vitaminen die nodig zijn om jouw lichaam optimaal te laten functioneren vind ikzelf mega interessant! Ik wil daar nog veeeel meer over leren! Het proces tussen body & mind in combinatie met food… Het blijft mij fascineren!

Food for the soul & the mind 🧡

Een tijdje geleden kwam ik in contact met online diëtiste Desiré van Jouwfoodplan en samen ontwikkelden wij een weekmenu met ontbijt, lunch & diner recepten voor de hele week mét de voedingsstoffen en vitamines per portie.


Zo kwam ik erachter dat mijn lievelingsontbijt, Carrot Overnight oats, rijk is aan onder andere magnesium, fosfor en zink. Interesting!Als je bijvoorbeeld bezig bent met het in balans brengen van je hormonen, het verliezen van lichaamsgewicht of het opbouwen van spiermassa is dit weekmenu mega interessant! Maar ook als je jouw kennis omtrent voeding wilt opkrikken zeker de moeite waard om even door te bladeren.

Nieuwsgierig geworden? Wij hopen van wel!


Desiré en ik zijn mega benieuwd wat jullie van dit toffe weekmenu vinden en of jij er iets aan hebt! Je download hem hier!


Liefs Lucy & Desiré


Over Desiré van der Kruk, diëtist


Werken als online diëtist en voedingscoach, dat zag ik helemaal zitten na mijn afstuderen.  Ik sprak mensen die aangaven het een grote stap te vinden om naar een diëtist te gaan. Zeker om naar een diëtistenpraktijk te moeten gaan en daar op de gevreesde weegschaal te moeten. Ook uit angst dat de diëtist met een wijzende vinger je wijst op het eten van pizza, snacks of andere ongezonde voeding. Diëtisten hebben hierdoor vaak te maken met een negatief imago, terwijl ze er juist zijn voor jou. Om je te adviseren en te coachen. Daar ligt mijn focus. Ik heb jouwfoodplan.nl opgericht omdat het om jou draait en jouw voedingsdoelen. Als diëtist ondersteun en coach ik jou. Ik geef jou online voedingsadvies zodat jij vanuit je vertrouwde omgeving aan de slag kunt met mijn advies en voedingsschema zonder dat je naar een diëtistenpraktijk hoeft te komen. Ik help jou via online Skype consulten, lekker laagdrempelig en informeel. Wil je geen consulten maar alleen een voedingsschema? Ook dat doe ik graag voor jou. Op basis van jouw huidige voedingspatroon maak ik een voedingsschema op maat waar jij zelf mee aan de slag gaat. Naast deze online dieetbegeleiding schrijf ik als voedingsdeskundige ook regelmatig blogs over alles wat met voeding te maken heeft en geef daarin ook voedingstips.

433 keer bekeken0 reacties

©2020 door Yourmealplanners.nl. Met trots gemaakt met Wix.com