• Lucy

Voedzame falafel bowl

Een voedzame bowl voor een flinke vitaminen boost. Met deze bowl geef je jouw weerstand een flinke oppepper. De bowl zit boordevol eiwitten en per persoon kom je met deze bowl makkelijk aan 250 gram groenten.

Een natuurlijke boost


Je bent wat je eet. Misschien een uitspraak die je vaker hebt gehoord? Ik geloof er volledig in dat de input die wij ons lichaam geven zichtbaar is aan de buitenkant.


Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Voed jezelf met de juiste ingrediënten en je huid zal gaan stralen, je lichaam wordt sterker en je zult je energieker en fitter voelen. Je emoties komen meer in balans en je zult je over het algemeen helderder en blijer voelen.


En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Kies voor pure ingrediënten en zorg ervoor dat je lichaam voldoende bouwstoffen binnen krijgt. Daarnaast is het belangrijk om goed te kauwen en zoveel mogelijk te kiezen voor biologische producten zodat je lichaam geen onnodige gifstoffen binnen krijgt. Dit recept past hier perfect bij!


Wil je jezelf een volledige boost geven? Bekijk dan eens de Herfst Detox Boost waarmee je jezelf in 7-dagen naar innerlijk balans brengt aan de hand van voedende en pure recepten, yoga, pilates en meditatie.


Het recept: Voedende, vegetarische falafel bowl

Wil je liever zelf aan de slag met het maken van falafel? Bekijk dan dit recept.


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven