• Lucy

Kleurrijke sushi bowl met tempeh

Met deze sushi bowl, of eigenlijk geef ik er liever de naam Buddah bowl aan, geef je jezelf alles wat je nodig hebt voor een ontspannen gevoel. Klinkt een beetje gek? Je ontspannen voelen na het eten van deze bowl? Dat snap ik! Ik leg het even kort uit.


Je lichaam voeden in plaats van vullen


Door je lichaam te voeden geef je jouw lichaam de nodige vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren, maar voeding heeft ook een impact op je mentale gezondheid. Voel je je gestresst en onrustig of heb je drukke dagen voor de boeg dan is het mogelijk om door middel van de juiste voeding meer rust te ervaren. En daar is deze Buddah bowl een perfect voorbeeld van!


Door de combinatie van koolhydraten, eiwitten en vetten zorgt deze bowl dat je een goed en gevuld gevoel hebt na het eten. Geen opgeblazen of gejaagd voel, maar juist een voldaan gevoel en rust. Deze rust werkt ook door in je mind. De juiste voeding kan ontzettend veel voor jou beteken, zowel lichamelijk als mentaal.


Wil jij meer leren over hoe voeding voor jou kan helpen om meer rust te vinden in body en mind? Je kunt mij altijd even benaderen via Lucy@yourmealplanners.nl voor een gratis kennismakingsgesprek.0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven