• Lucy

Vegan pompoenrisotto met paddenstoelen

Bijgewerkt op: sep 17

Deze vegan risotto met pompoen, paddenstoelen en zoete amandelen is onwijs romig en bomvol smaak. Echt comfort food als je het mij vraagt en perfect passend bij de herfst.


Samen met Marisa van Rotterdam Food ging ik de keuken in om aan de slag te gaan met heerlijke recepten die wij beiden ontvingen van Isabel van De Hippe Vegetariër.


Het thema? Stay Positive! Ik vind het een ontzettend mooi initiatief want ik weet wel zeker dat we allemaal wel een beetje positiviteit kunnen gebruiken. En waarom zouden de we dat niet omzetten in creatieve kunsten in de keuken? Ik vind het zelf een top idee!


Gerechten met een twist, die we normaal misschien alleen in een restaurant zouden bestellen, maar waar we thuis niet zo snel mee aan de slag gaan. De Hippe Vegetariër verzamelen 6 verassende bakrecepten en 6 quarantaine comfort food recepten.


In dit blog vind je niet alleen de Pompoenristto, maar ook de andere 11 comfort food recepten om heerlijk thuis van te genieten.


Het recept: Vegan Pompoenrisotto


Comfort food recepten


Wat denk je van een nachoschotel van gevulde rode puntpaprika’s met avocadosaus, of romige champignonsoep van huisgemaakte paddenstoelenbouillon. Trakteer jezelf op gele curry van bloemkool met geroosterde kikkererwten, zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie, of – als je juist even géén zin hebt om te koken - een verse, kleurrijke Pizza Positiva. Ga lekker de keuken in, ontdek nieuwe recepten en laat veras jezelf met je eigen kookkunsten.


Download hier de 6 recepten voor Quarantaine Comfort Food

6 recepten voor quarantaine comfort food
.
Download • 1.38MB

Ga je liever aan de bak? Ook dan zijn er heerlijke en verassende mogelijkheden! Ga aan de slag met een vegan appeltaart met plantaardige slagroom, een feestelijke sandwichtaart met wasabi-erwtenvulling, of een granola-ontbijttaart met tropisch fruit en een plantaardige flat white. Of bak volkorenmuffins met haver, roomkaas en kiwi, een mascarpone-vijgentaart met verse vijgen en hoemoes, of vegan chocofudge met de perfecte kurkuma latte. Bak er lekker op los.


Hier download je de 6 recepten om lekker te bakken in Lockdown

6 recepten om lekker te bakken in lockdo
.
Download • 2.45MB

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven