• Lucy

Romige smoothie met blauwe bes

Een romige smoothie met blauwe bes, banaan, bloemkoolrijst en plantaardige bosbessen yoghurt. Mij mag je wakker maken met deze smoothie! Heerlijk nu de dagen weer warmer en langer worden. Je maakt hem slechts een aantal ingrediënten en veelal uit de vriezer. Wat mij betreft ideaal! Direct door naar het recept? Klik dan hier!

Smoothie vs. smoothiebowl


Zelf ben ik groot liefhebber van een smoothiebowl in plaats van een smoothie en dat is vooral omdat ik het heerlijk vind om te kunnen kauwen. Door de kauwen (ipv drinken) krijg ik een verzadigd gevoel, maar kauwen heeft nog een interessant voordeel.


Kauwen is namelijk belangrijk voor een goede opname en aanmaak van enzymen. Enzymen helpen bij het veteren van eten. Win win dus om een smoothie met een lepel te eten!


Deze smoothie kan je zo dik maken als jij lekker vind, maar ik raad ja zeker aan om hem zo dik mogelijk te maken en van te genieten met een lepel!Romige, plantaardige, smoothie met blauwe bes en banaan0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven