• Lucy

Oosterse kabeljauw vispakketjes van de BBQ

Herfst & de BBQ?

Kabeljauw van de BBQ gecombineerd met een heerlijke knapperige salade met ingemaakte rode kool. Helemaal passend bij het herfstseizoen! Maar hoezo de BBQ in de herfst? De vispakketjes krijgen dan een vollere smaak dan als je de oven gebruikt, maar ook uit de oven vind ik deze pakketjes zelf echt een traktatie.Rode kool inmaken is helemaal niet moeilijk en vooral heel erg lekker en ook nog eens multi inzetbaar! Je kunt de overgebleven ingemaakte rode kool bijvoorbeeld ook verwerken in een stamppotje met (zoete) aardappel of beleg eens een boterham met romige kaas en wat stukjes knapperige rode kool.

De kabeljauw stoom je eenvoudig gaar op de BBQ, maar ook de oven is een optie. Is het onverwachts een regenachtige dag en net wat te koud om de BBQ aan te steken? Geen nood! Dan kan je dit gerechtje ook gewoon in de oven maken!De azijnen van Tromp & Rueb

Voor een ontzettend toffe samenwerking ga ik de aankomende tijd aan de slag met een aantal verassende azijn smaken van het merk Tromp & Rueb. Nu denk je misschien azijn, wat kan hier nou spannend aan zijn? Nou dat ga ik jou de aankomende tijd laten zien!

Toen ik in aanraking kwam met het merk Tromp & Rueb werd ik direct enthousiast. Het is een mooi authentiek merk dat naar mijn mening echt laat zien dat goede producten ook betaalbaar kunnen zijn. De azijnen zijn volgens eeuwenoude receptuur en op ambachtelijke wijze gebrouwen. Ik had zelf geen idee dat azijnen worden gebrouwen, maar dat is dus zeker het geval! Na het brouwproces ondergaan de azijnen van Tromp & Rueb een speciaal rijpingsproces.

Voor het eerste recept gebruik ik de meer traditionele natuurazijn voor het inmaken van rode kool en gebruik ik hun bijzondere kruidenazijn, die maar liefst uit acht kruiden is gerijpt, in de marinade voor oosterse kabeljauw pakketjes van de BBQ.

Benieuwd naar het volledige recept? Lees dan snel verder!0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven