• Lucy

No bake granola bites met pindakaas

Een perfecte snack voor tussen de werkzaamheden door of als topping op je yoghurt of smoothiebowl. De granola bites zijn makkelijk te maken en ze blijven zeker vijf dagen goed in de koelkast. Ook lekker als 'toetje' na het eten, de lunch of straks bij een heerlijke lente picknick!


Kies je favoriete granola en ga direct lekker aan de slag. Ik koos zelf voor de vezelrijke granola van Meesters van de Halm. De smaak van deze granola combineerde niet alleen perfect met de rauwe cacao nibs, 100% pindakaas en gemalen kokos, maar is ook nog eens een verantwoorde en bewuste keuze voor jezelf en voor het milieu. Hier wordt ik ontzettend blij van!


De vezelrijke granola van Meesters van de Halm


Deze vezelrijke variant bevat:

🌱 >26 gram vezels

⛔ Geen plastic

🌍 Zonder palmolie


Een verpakking zonder plastic?

Het mooie vind ik van deze granola dat het verpakt is in folie die gemaakt is van hernieuwbare grondstoffen (suikerriet en cellulose) en is industrieel composteerbaar. Na het composteren (of eventueel verbranden als jouw composteerder geen bio plastics accepteert) blijft er alleen water en CO2 over. Er komen door deze folie dus geen microplastics in het milieu!

Ok, en nu snel door naar het recept!


No bake granola bites met pindakaas


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven