• Lucy

Mexicaanse maaltijdbowl met avocadosaus & feta

Een geweldig voedzaam, vegetarisch recept boordevol eiwitten, vitaminen en mineralen. Door de variatie aan smaak en structuur van de ingrediënten heb je gegarandeerd een verzadigd gevoel na het eten van deze bowl. Zowel je smaakpupillen als je maag zullen blij zijn!


Een verscheidenheid aan smaken

Laat je niet afschrikken door de ingrediëntenlijst! De kruidenmix maak je met kruiden waarvan je er waarschijnlijk al een aantal in huis hebt. En zo niet dan is het zeker de investering waard. De kruiden die ik gebruik in dit recept zijn de basis van zoveel heerlijke recepten. Voor deze Curry met zoete aardappel en bloemkool bijvoorbeeld, of mijn favoriete combinatie (ook in de zomer) dadels met ovengroenten, zoals in dit recept.


Het recept is niet ingewikkeld, maar er zijn wel een aantal verschillende handelingen nodig om de bowl te maken. Wat je ervoor terug krijgt? Een grote verscheidenheid aan smaken! De zoete uien, knapperige maïs, frisse tomaten, zoute feta en romige avocodospread komen volledig tot hun recht in deze heerlijke vegetarische maaltijd. Ook aan de slag?


Het recept: Vegetarische maaltijdbowl met avocadosaus


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven