• Lucy

Koken met Ottolenghi

Al jarenlang ben ik groot fan van deze chefkok en laat ik me maar al te graag inspireren door zijn geweldige recepten. Zo heb ik mede door hem gedurende de jaren een steeds grotere liefde ontwikkeld voor aubergine, tahin, verse kruiden en geroosterde bloemkool.

Voor mijn samenwerking met Xenos ging ik aan de slag met de recepten uit het kookboek Simpel. Ik maakte Burrata met geroosterde druiven en basilicum en ik ging voor het eerst aan de slag met zwarte knoflook en dat bleek lekker! Het werd een rijstgerecht met gekaramelliseerde ui en zwarte knoflook.


Beide gerechten waren heerlijk en jij kunt ze ook maken! Heerlijk om in het weekend jezelf, je gezin of vrienden eens goed te verwennen.


Geniet ervan! Liefs Lucy


Burrata met geroosterde druiven en basilicum


Zilvervliesrijst met gekaramelliseerde uien en zwarte knoflook


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven