• Lucy

3x homemade gezonde tussendoortjes

Bijgewerkt: feb 10

Zondag is bakdag! En zeker nu de dagen donkerder en kouder worden vind ik het heerlijk om lekker wat uurtjes in de keuken te spenderen. Zoals jullie misschien weten ben ik geen ster als het gaat om bakken, maar ik vind het wel heel leuk en vooral heel erg handig!


Hoe fijn is het wel niet als je op een door de weekse dag een gezond en lekker tussendoortje klaar hebt liggen? Na het sporten een plakje bananenbrood of s'avonds op de bank voor een avondje Netflix een No Bake Energy ball bij een grote mok thee. Ik ga er mega goed op!De receptenapp staat inmiddels bakrecepten en gezonde tussendoortjes, van een simpel glutenvrij bananenbrood tot pure chocolade koekjes met zeezout. Voor ieder wat wils!


Vandaag deel ik mijn all time favorite tussendoortjes. Ideaal om op een regenachtige zondag als vandaag eens voor de keuken in te duiken!


Banana Pie met Cheesecakevulling


Chocolade cake met verstopte groenten


We beginnen met de allerlekkerste snack wat mij betreft! Deze no bake energy balls:


Het bananenbrood met cheesecake vulling komt zeker dichtbij:

En tot slot hebben we nog een heerlijke chocolade cake met verstopte groenten. Proef je echt niet!0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven