• Lucy

Glutenvrij paasbrood met dadelspijs

Bijgewerkt op: mrt 30


Een geweldig lekker paasbrood die je waarschijnlijk niet alleen met pasen op tafel gaat toveren, maar nog veel vaker! Je kunt variëren met het gedroogde fruit en eventueel noten toevoegen. Ik maakte hem glutenvrij en doordat het spijs is gemaakt van dadels is dit paasbrood ook net iets gezonder.


Gluten- en koemelkvrije paasbrunch

Voordat we over gaan naar het recept wil ik graag iets met je delen wat misschien ook voor jou interessant is! Wil je liever direct door naar het recept? Geen probleem. Klik hier!


Voor mijn hormoonbalans eet ik gluten- en koemelkvrij. Toen ik daar 2 jaar geleden mee begon was dat best even wennen. Zeker tijdens sociale gelegenheden vond ik het lastig om niet dat ene stukje brood of wraphapje te nemen. Inmiddels ben ik pro geworden en weet ik makkelijke oplossingen te verzinnen om toch mee te kunnen genieten van een ontbijt, brunch of borrel. Er is hierdoor een grote variatie ontstaan aan lekkere gluten- en koemelkvrije gerechtjes.


Gratis glutenvrij brunch e-book

Deze inspiratie heb ik vorig jaar gebruikt om samen met Melissa van Lislovescooking een brunch e-book te maken speciaal voor de paasdagen. Helemaal gluten- en koemelkvrij! Met dit e-book willen we jou inspireren door te laten zien hoe makkelijk het is om brunch gerechtjes aan te passen naar mijn specifieke dieetwensen.


Van zelfgemaakt bananenbrood tot een goed gevulde wrap met quinoa, een heerlijke smoothiebowl en wentelteefjes met rode bessen compote, je vind het allemaal terug in het e-book!


Wil jij je ook laten inspireren? Je download het e-book hier helemaal gratis! Je ontvangt direct de download in je email en kunt gelijk lekker aan de slag in de keuken!Het recept, glutenvrij paasbrood met dadelspijs


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven