• Lucy

Gezondere brownies zonder geraffineerde suiker

Deze brownies bevatten een wel heel bijzonder ingrediënt dat niemand verwacht, namelijk: zwarte bonen! Mijn testpanel was onder de indruk en ikzelf misschien nog wel het allermeest want ik denk oprecht dat dit mijn beste bakrecept tot nu toe is! Niets ten nadele van mijn eerdere bak recepten uiteraard ;)


Wil je direct aan de slag met deze gezondere versie van de chocolade brownie? Klik dan hier!


Gezondere bakrecepten

Gezond bakken vind ik best een uitdaging. Ik eet zelf geen gluten, voeg graag groenten toe aan mijn bakrecepten en dat alles mag wat mij betreft nooit ten koste gaan van de smaak van een gerecht. En dat is soms best een kunst! Maar in deze brownie kan ik zeggen dat het voor de volle 100% is gelukt. Een brownie zonder gluten, met zwarte bonen als gezonde, eiwitrijke toevoeging en met het resultaat waarbij de structuur en smaak misschien nog wel beter zijn dan een brownie met geraffineerde suiker dus win, win, win!


Benieuwd naar het recept? Lees snel verder!

Het recept: gezondere brownies met zwarte bonen & sinaasappel


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven