• Lucy

Falafel bowl met tahin-yoghurt saus

Een voedzame, vegetarische maaltijd boordevol groenten


Het recept van deze falafel bowl heb ik te danken aan Hello Fresh die ervoor zorgde dat ik een onwijs lekkere falafel bowl op tafel toverde boordevol groenten, glutenvrij en vooral boordevol smaak. Zelf ben ik gek op tahin en maak ik er regelmatig een dressing mee voor door een salade of bij falafel.


Dit recept staat in 25 minuten op tafel als je falafel uit een pakje gebruikt en is ook zeker kidsproof als je de kinderen zelf de bowl laat vullen en hier en daar nog een favoriete groenten of wat stukjes fruit van ze toevoegt.


Heb je zin om wat uitgebreider in de keuken te staan en zelf falafel te maken? Dan heb ik hier een geweldig recept voor je voor doperwtenfalafel.
0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven