• Lucy

Courgette pizza met warm gerookte zalm

Bijgewerkt op: feb 10

Be the rebel! De slogan van Magioni pizza en I like it! Soms heb ik het echt even nodig om flink te rebelleren, om juist even niet te doen wat iedereen verwacht en mijn eigen plan te trekken. Ook al blijkt dan achteraf dat het misschien niet te beste, makkelijkste of minste weerstand bood, maar blijkbaar had ik het dan nodig voor mijn eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Toen ik van Magioni Pizza een pakket thuis gestuurd krijg met een kaartje: 'Be the rebel!' kon ik het dan ook niet laten om aan de slag te gaan met een iets wat rebelse pizza, iets waar je misschien niet aan direct zelf aan denkt als je zelf aan de slag gaat met pizza. Hopelijk inspireer ik je om eens wat anders te proberen! En andersom, ik ben ook heel benieuwd wat jou favoriete beleg is op je pizza dat wellicht net even anders is dan normaal? Altijd welkom om een berichtje te sturen op wat voor manier dan ook. Vind ik alleen maar leuk!


Voor deze courgette pizza ging ik ook voor de combinatie, zalm, courgette, edamame boontjes en tot slot voor de bodem... home made rucola pesto gemengd met plantaardige crème fraîche. Kan je ook niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk snel het recept hieronder!


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven