• Lucy

Baketray met zalm & zelfgemaakte pistache-rucola pesto

Bijgewerkt op: mrt 25

Een heerlijke sneak peak naar het Healthy food, happy me! e-book van mij en diëtiste Desiré van der Kruk.


Ik denk eigenlijk dat dit een van mijn favoriete recepten uit het e-book is! De verschillende kleuren, smaakcombinaties en verse zalm.. Ja ik denk echt mijn favoriet! Zelf eet ik bijna volledig vegetarisch, eigenlijk zelfs bijna helemaal vegan, maar zo nu en dan een stukje zalm vind ik echt genieten. En zeker in de periode voordat ik mijn menstruatie heb kan ik echt snakken naar een stukje vis. Misschien zit het in mijn hoofd, maar ik heb er dan gewoon zo een trek in. En dan gun ik mijzelf dat ook volledig!


Mijn visie op gezonde voeding is dan ook echt dat alleen jij kunt aanvoelen wat werkt voor jouw lichaam. En ieder lichaam heeft een andere behoefte. Om deze reden hebben Desiré en ik een e-book gemaakt waarmee jij kunt ontdekken welke gezonde eetgewoonten bij jou persoonlijk passen! En natuurlijk is dat een zoekweg, maar alleen door te experimenteren ga je ervaren welke eetgewoonten passend zijn voor jou.


Goede voornemens

En de lancering op 1 januari was natuurlijk niet zomaar, want precies op tijd om gezonde voornemens en intenties te ondersteunen en versterken! 💫

Heb jij het voornemen om dit jaar minder vlees te gaan eten? Een paar kilo’s te verliezen? Meer groenten te eten? Of vaker nieuwe recepten uit te proberen die buiten je comfort zone liggen? Met het e-book Healthy food, happy me! ga je in 4 weken aan de slag om jouw ideale voedingspatroon te creëren.

Wil jij ook stralend en vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar starten? Neem hier snel een kijkje!


En nu op naar dit heerlijke recept!0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven