Persoonlijk voedingsadvies

Elk mens is uniek, elk voedingspatroon is uniek

Ervaar jij schommelingen in gewicht, 'vage' darmklachten of ben je regelmatig oververmoeid na een dag werken? Heb je verschillende diëten en voedingsrichtlijnen geprobeerd, maar val je toch altijd weer terug in je oude patronen? Dan is het interessant om te gaan kijken welke voeding bij jou past, hoe jij vanuit jouw intuïtie opnieuw kunt leren aanvoelen welke voeding jouw lichaam nodig heeft.

Zorgen voor je eigen gezondheid, je eigen voeding, is een permanent proces. Op ieder moment van de dag kun je leren van je eigen lichaam, als je maar de tijd neemt om te luisteren.

Aanmeldformulier gratis kennismakingsgesprek

Laat hier je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact op om een gratis kennismakingsgepsrek in te plannen.

Bedankt voor de inzending! Ik neem zsm contact met je op.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik maak graag kennis met jou! We plannen een vrijblijvend online gesprek om te kijken of ik jou kan helpen.

Voedingsadvies op maat.jpg

Stap voor stap gaan we samen kijken naar de veranderingen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat jij zonder klachten het leven aan kan, vol energie en vol levenslust om de dingen te doen waar jij blij van wordt.

Het volledige programma inclusief intake gesprek, voedingsadvies op maat en het reflectie moment duurt 14 dagen. Daarna kijken we verder naar de nodige stappen die gezet moeten worden en of jij hier begeleiding bij nodig hebt of zelf aan de slag kunt.

Wat kan ik voor jou betekenen?
 

Mijn doel is om jou te helpen om te leren voelen en ervaren welke voeding bij jou past, zodat je in de toekomst intuïtief kunt vertrouwen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. In14 dagen maken we samen een mooie start waarna we vervolgens bekijken wat er nodig is om jou verder te ondersteunen naar een gezond voedingspatroon.

We gaan samen ontdekken op welke voeding jouw lichaam goed reageert door aan de slag te gaan met het bijhouden van je voeding. Je gaat niet alleen invullen wat je eet, maar vooral hoe jij je daarna voelt. Dat doen we aan de hand van zowel een mentale als fysieke pijler. Vanuit daar ga ik een plan gaan maken om jouw beoogde doelen te behalen.

 

Mijn unieke, Holistische methode voor een persoonlijke voedingsadvies

Stap 1: Middels de maandplanner gaan we jouw dagelijkse voeding in kaart brengen;


Stap 2: We hebben een intakegesprek om je huidige voeding en klachten te bespreken en te kijken naar jouw persoonlijke leefstijl en de voorkeuren die je daarin hebt; 

Stap 3: We stellen samen een aantal doelen en bespreken hoe de Ayurvedische gezondheidsleer hierin kan ondersteunen;
 

Stap 4: Na het gesprek ontvang je van mij een voedingsadvies op maat. Dit advies is gebaseerd op patronen uit jouw dagelijkse voeding, je leefstijl, je klachten en onze gezamelijk gestelde doelen. Je gaat vervolgens weer 14 dagen aan de slag met het bijhouden van je voeding;

 

Stap 5: Na 14 dagen reflecteren we op de gestelde doelen, sturen we bij en bespreken we de resultaten. Aan de hand hiervan maken we, indien nodig, een vervolgplan of ga jij zelf verder aan de slag!
 

Hoe zit het volledige pakket eruit?

  • Je krijgt van mij digitaal een maandplanner opgestuurd waarin je jouw voeding gedurende 5 dagen bij gaat houden. Je gaat niet alleen invullen wat je eet, maar vooral hoe jij je daarna voelt. Dat doen we aan de hand van zowel een mentale als fysieke pijler. Deze maandplanner vul je 5 dagen in.

  • De maandplanner (met 5 ingevulde dagen) stuur je vervolgens naar mij terug voordat het intake gesprek plaats vind.

  • We plannen een intake gesprek.

  • Na het gesprek ontvang je een voedingsadvies op maat waarmee je de komende 14 dagen aan de slag gaat. De maandplanner blijf je in deze periode invullen zodat we het eerste resultaat kunnen meten.

  • We plannen direct een nieuwe datum nadat je 14 dagen met het voedingsadvies aan de slag bent geweest.