HOE HET BEGON

Hoi! Ik ben Lucy en dol op gezond en lekker eten. Samen met mijn zus Rosa ben ik in 2018 gestart met Yourmealplanners om onze gezamenlijke liefde voor gezond, lekker en puur eten met de wereld te delen. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en hebben we ontzettend veel nieuwe ervaringen opgedaan op het gebied van voeding en gezondheid. Rosa is inmiddels een andere richting opgevlogen en Yourmealplanners is mijn kindje geworden waar ik met ontzettend veel plezier en liefde aan werk zodat ik mijn missie om mensen te helpen naar gezonde(re) eetgewoonten, nog meer kan ontwikkelen en verdiepen.

MEET LUCY

Op mijn vijfde wilde ik geen dieren meer eten want dat vond ik heel erg zielig. Mijn moeder zag toen een kans om mij aan het

eten te krijgen en dus werd er een deal gesloten: geen vlees meer eten betekent nooit meer zeuren aan tafel en netjes mijn bord leeg eten. Zo geschiedde. Van het krijsende kind aan tafel naar 5 jarig vegetarisch meisje dat netjes haar bord, vol groenten, op at. Het werd een stuk gezelliger aan tafel! In een notendop is dit waar mijn passie voor gezond en lekker eten is begonnen. Het zomaar weglaten van vlees zorgt vaak voor een gebrek aan voedingsstoffen en smaak en dat vind ik echt zonde. Gevarieerd vegetarisch en plantaardig eten is namelijk heel erg lekker en door de constante ontwikkeling is er altijd veel te ontdekken. Ik neem je middels mijn platform maar al te graag mee op deze reis.

 

MIJN MISSIE

Gezond, vegetarisch en lekker eten gaan ontzettend goed samen. Je zorgt hiermee niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur, de dieren, je vrienden en jouw familie. Door allemaal een beetje minder vlees te eten, maken we niet alleen het leven op deze aarde mooier en leuker, we maken de aarde ook gezonder.

Via mijn platform wil ik mensen helpen naar gezonde(re) eetgewoonten. Na zelf jarenlange struggles te hebben gehad op het gebied van eten wil ik mijn kennis en ervaring nu graag delen met andere mensen die moeite hebben met het vinden van de juiste balans in hun voedingspatroon. Ik geloof erin dat Body & Mind een op een met elkaar in verbinding staan en door goed voor zowel je lijf als je geest te zorgen ontstaat er een zachtere en liefdevollere verbinding met jezelf. Vanuit deze verbinding is het makkelijker om te voelen waar je eetgewoonten verandering nodig hebben zodat jij nog meer uit jezelf kunt halen. Met voldoende energie en vanuit innerlijke rust is het leven zoveel mooier!