Healthy food, Happy me!

Ken je dat gevoel? Dat je de balans in je eetpatroon even kwijt bent? Je wilt je fit en energiek voelen door gezonde voeding, maar weet niet waar je moet beginnen. Desiré en ik helpen je graag met een reset van jouw voedingspatroon!

 

Met dit interactieve e-book ga jij aan de hand van een maandplanning aan de slag met jouw ideale voedingspatroon voor een fit en energiek lichaam! Wekelijkse boodschappenlijsten, video's en artikelen die jou helpen je voedingspatroon aan te passen. Hiernaast vind je 12 ontbijt, 14 lunch en 20 diner recepten zodat jij een maand lang niet hoeft na te denken over je wekelijkse boodschappen. Wij zijn er om een gezonde eetweek voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!

 

Door de caloriearme recepten is dit e-book een handig hulpmiddel om af te vallen. Ter ondersteuning van dit proces bieden wij je een consult aan met diëtist Desiré van der Kruk. Je krijgt een uur online begeleiding voor een ware kickstart van jouw balansmaand!

 

Twijfel je of je voor de zoveelste keer moet starten met een nieuw dieet? Dit e-book helpt jou naar een nieuw eetpatroon voor de langere termijn, waar je altijd, op ieder moment op terug kunt vallen. Ga aan de slag met het voedingsschema voor 4 weken en ervaar zelf hoe je door voeding je uithoudingsvermogen, energie en lichaam kunt versterken. 

Remake zoete aardappel tempeh 1.jpg

Heerlijke, verassende recepten vol smaak door de toevoeging van de vele kruiden. Een feestje om doorheen te bladeren!

— Annet, onze eerste klant

E6CCF7E1-C412-48BA-84B4-2A35562D57B8.jpg

Voor het eerst aan de slag met een voedingsschema voor een verandering op de langere termijn in plaats van een crash dieet. Perfect!

— Marjolein, klant

©2020 door Yourmealplanners.nl. Met trots gemaakt met Wix.com