10 daags holistisch detox pakket

Samen op weg naar een holistische leefstijl

Holisme staat voor eenheid en heelheid. Lichaam & geest zijn in essentie één en met dit gedachtegoed ervaren Yolentha en ik de voordelen van een holistische leefstijl. Middels dit mooie inspirerende detoxpakket willen we jou ondersteunen ook meer eenheid tussen lichaam en geest te ervaren. Jouw zelfbewustzijn zal verruimen en er zal natuurlijk balans ontstaan tussen lichaam, geest, spirit en energie.

'Geen tijd of zin om alles op deze pagina rustig door te lezen maar ben je wel nieuwsgierig naar ons pakket? Luister dan hier onze10 minuten podcast.

Waarom een Holistische Detox?
 

Dankzij holistisch denken en leven zul je meer balans, rust en geluk in het leven ervaren. Detox staat onder andere voor een reset van je immuunsysteem en spijsvertering, om die reden beginnen wij het 10-daagse programma met een 3-daagse sap juice detox van Superfoodguru. Na deze tastbare detox zullen we je stimuleren en motiveren letterlijk het roer om te gooien zodat je kunt toewerken naar een holistische manier van denken en leven; vandaar de naam ‘Holistische Detox’. Je mag vertrouwen op het zelfhelend vermogen van ons lichaam en geest en de verbinding gaan ervaren met het grotere geheel. Wij hebben met veel enthousiasme gewerkt aan dit mooie product en we hopen jou hiermee te mogen inspireren en motiveren.

Niet eten geeft je lichaam de kans om over te schakelen op vetverbranding (mits er voldoende vet is) om in energie te kunnen blijven voorzien. Om die reden is het goed om met enige regelmatig je lichaam te ontgiften middels een detox zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

 

Deze bijzonder mooi gevulde holistische detox zal verrijkend werken voor lichaam en geest. Je zult meer balans ervaren in je energiehuishouding en geïnspireerd worden op spiritueel niveau wanneer je daarvoor open staat.

'Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang'

Body - Mind - Spirit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen op weg naar een gezonde(re) leefstijl, hoe ziet deze Detox eruit?

 • 10 daags Holistisch detox programma

 • Drie daagse sapkuur van Superfoodguru t.w.v. € 97,50

 • Blijvend toegang tot Lucy haar Holistische receptenapp boordevol inspiratie speciaal voor deze detox

 • Blijvend toegang tot 6 fijne yoga video’s, 4 pilates video’s en 5 geleide meditaties

 • Holistik Template vol tips & tricks om toe te werken naar jouw holistische leefstijl

 • Podcast ‘Holistisch leven met Lucy & Yolentha’ 

 • Inclusief een prachtige holistische giftbox t.w.v. € 35,- !

 • 10% korting op deelname ‘Holistische picknick’ in de lente of zomer

Kort samengevat, hoe werkt deze Holistische Detox?
 

 • Startdata 23-03-2020 | 20-04-2020 | 18-05-2020

 • Je krijgt de sapkuur & giftbox thuisgestuurd

 • Je ontvangt het Holistik Template in je inbox!
  Middels dit bestand krijg je uitgebreid advies over hoe je
  jouw 10 dagen kunt gaan indelen. Ook krijg je toegang
  tot de receptenapp, podcast en alle fijne online
  video’s en meditaties.

 • In deze holistische detox ga je zelf aan de slag met thema’s zoals
  Intermittend Fasten, 20 Minutes a Day Routine en Affirmaties.
  We leggen deze principes uitgebreid uit via de
  Holistik Template en we lichten ze ook kort toe in onze
  10-minuten podcast

 • We zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt

 

 

 

 

 

Daar ben ik, gelukkig maar, ik was mezelf al even kwijt. -

Sanne Buter

Holistisch balans creëren - maar hoe?
 

Afbouwdagen: we adviseren je om 3 tot 7 dagen voor aanvang van de holistische dagen géén koffie en frisdrank meer te drinken, geen suiker, zoetigheid of chips. Probeer alvast gezonder te leven. Dit zal je spijsvertering meer tot rust brengen waardoor de detox een beter effect zal garanderen.

 

Sapkuur: vanaf dag 1 t/m 3 zul je jouw lichaam een reset geven middels de sappen van Superfoodguru. Ziektekiemen worden aangepakt, je lichaam zal ontgiften, het immuunsysteem krijgt een boost en de spijsvertering komt tot rust. Na deze sapkuur voel je je fris en helder in zowel lichaam als geest.

 

Opbouwdagen: Vanaf dag 4 t/m 5 zul je holistisch beginnen te eten. Je gaat starten met Intermittend fasten en genieten van heerlijke soepen die je zelf maakt middels de soeprecepten die beschikbaar zijn via de holistische receptenapp. 

 

Holistische voeding: Vanaf dag 6 vervang je de soepen met meer vaste voeding. Je gaat naast Intermittend fasten aan de slag met holistische recepten. Dit wil zeggen: voeding waar zowel jouw lichaam als geest blij van wordt. De recepten vormen een inspirerende de basis voor een gezonde, holistische leefstijl voor de langere termijn. Ben je even uit balans? Dan kun je altijd weer terugvallen op deze recepten.

 

Holistisch in balans: naast gezond en creatief eten is het natuurlijk ook van belang dat je beweegt en leuke dingen onderneemt waar je energie van krijgt en blij van wordt! Via het Holistik template geven we je inspirerende tips & tricks en ontvang je van ons ook diverse yoga en pilatesvideo’s plus meditaties waar je mee aan de slag kunt tijdens jouw 10-daagse detox avontuur.

 

Je wordt ook nog eens verrast met een natuurlijke en inspirerende Holistische Giftbox t.w.v. € 35,- ! Gevuld met prachtige producten van o.a. Happy Soaps, Geurwolkje, BetereproductenNL, Sanne Butter Affirmaties, Dutch Harvest, Yogadocente Yolentha Ram en natuurlijk van mijzelf.

 

 

Jouw investering €185 incl. btw
(waarde holistische detox €245)