Gezonde(re) eetgewoonten

Mijn missie

Vegetarische voeding

Gezond, vegetarisch en lekker eten gaan ontzettend goed samen. Je zorgt hiermee niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur, de dieren, je vrienden en jouw familie. Door allemaal een beetje minder vlees te eten, maken we niet alleen het leven op deze aarde mooier en leuker, we maken de aarde ook gezonder.

Via mijn platform wil ik mensen helpen naar gezonde(re) eetgewoonten. Na zelf jarenlange struggles te hebben gehad op het gebied van eten wil ik mijn kennis en ervaring nu graag delen met andere mensen die moeite hebben met het vinden van de juiste balans in hun voedingspatroon.

 

Ik geloof erin dat Body & Mind een op een met elkaar in verbinding staan en door goed voor zowel je lijf als je geest te zorgen ontstaat er een zachtere en liefdevollere verbinding met jezelf. Vanuit deze verbinding is het makkelijker om te voelen waar je eetgewoonten verandering nodig hebben zodat jij nog meer uit jezelf kunt halen, met meer energie en vanuit innerlijke rust is het leven zoveel mooier!

 

Maaltijdplanning

Door bewust aan de slag te gaan met gezonde(re) eetgewoonten leer je welke voeding voor jou lichaam juist wel of niet werkt. Ieder lichaam is immers anders en reageert anders op dezelfde voeding! En precies om deze reden ben ik een samenwerking met Meal.com aangegaan. Hier vind je naast een flink aantal van mijn recepten ook recepten van andere bekende Nederlandse foodies zoals Culicool, Living the green life, Simone van der Koelen en Marinka Bil

Door deze combinatie van recepten en de handige tools van meal.com maak je jouw ideale weekmenu heel simpel en precies afgestemd op jouw wensen en behoeften! Meer weten? Bekijk alle info via onderstaande knop.

 

 

 

 

Body & Mind programma

Samen met yogadocente Yolentha Ram heb ik het Body & Mind programma ontwikkeld. In dit programma combineren we gezonde voeding met online yoga, pilates & meditatie. Lees er alles over op de pagina van het Body & Mind programma.